Yuav ua li cas thiaj li zam tau lub txim.
MasTais Ntawv Moo Zoo 18, 21, 22
Zam txhaum rau laug,
Huab Tais YesXus hais rau PobZeb tais tsis yog zam ib zaug xwb, tab sis yauv zam xya caum zaus xya.
Thaum yus tau ua txhaum rau luag, yus yuav rov mus thov txhaum, mas yooj yim dua. Tab sis yog luag ho ua txhaum, los ua phem rau yus, mas tsis yooj yim zam lub txim rau luag kiag li.
Tsis hais lub txim me me, los lub txim txhaum loj tshaj plaws, mus txog qhov tug kiag.
Yam li luag pom yus xwb luag twb tsis nyiam yus lawm, los puas raug luag thuam, cem, ntxub, hiam, ntaus los tuas.
Tej yam zoo li no, tsis txhob ua hmoob tus yeeb yam uas hmoob ib txwm coj los. Ua tau tus piv txwv qhia rau cov xeeb zeej xeeb txwv kawm tseeg.
Yam li thaum luag ua phem rau yus, es lub ncauj hais tias zam, tiam tsis lub siab mas tsuas foom tas zog kom khaum, thiab kom ntuj rau txim rau tus neeg ntawd.
Lub ncauj kuj hais tas zog tais zam txim rau lawm; nyob hauv lub siab yeej zam tsis tau li.
Thaum zoo li no lawm yuav ua li cas thiaj li yuav zam tau?
Peb tsuas yog neeg xwb, peb tsis yog ntuj, mas nyuaj rau peb kawg nkaus.
Yuav kom peb ua tau, zam tau.
Peb txhob xav yam phem rau nws li, txhob foom nws li, tsuas thov ntuj rau nws,
thiab thov kom tswv ntuj zam txim rau nws xwb. Thov ntuj tas los rov thov dua, thov ntuj mus kom yus lub nqig kiag, es yus yeej tsis nco yam phem uas nws ua rau yus dhau los. Thaum ntawd, yus thiaj zam tau lub txim rau tus neeg uas tau ua phem rau yus. Yog thov ntuj npaum li cas los lub siab tsis kaj li, ces yuav tau mus daws txhaum, thiab ua siab ntev thov ntuj mus li.
Zoo li yog tej lub txim txhaum loj loj, es yus tau thov ntuj pab yus zam txim rau tus neeg ntawd, yus yuav pom thiab to taub lub ntsiab lus, uas HuabTais YesXus tau hais tais Txiv Thov Koj Zam txim Rau Lawv Vim Lawv Tsis Paub Qhov Lawv Ua.
Cov lus kuv tau hais los no, yog leej twg tau ua dua los lawm, nws yeej tau txais TswvNtuj lub txiaj ntsim lawm ; hos yog leej twg tseem tsis tau paub txog,
hos coj cov lus mus kawm. Xyaum zam txim rau nws tus yeeb ncuab, thiab nws yuav tau thov ntuj rov rau nws thiab nws tus yeeb ncuab.
Ua SD tsaug, thiab thov zam txim rau kuv yog hais tais kuv hais tsis yog los puas tsis haum SD siab.
MasLias