Maiv Paj Lug 25th November 2013, 10:04 am
Nyob zoo os niamlaus MIm, Maiv Tooj, Tub Kawm thiab Laopovyang...
Kuv rov qab tuaj xa moo rau nej os, lub week no kiag ce skuv niam noj tsis tau mov lawm os qhia li no rau nej paub, nais maum tsuas tso tshuaj qab zib thiab qab ntsev rau nws lub cev lawm xwb, thiab cov tshuaj Morphine los yeej tsis loog nws qhov mob...nws ntsaj ua hnub ua hmo thiab ntuav li ntuav.
Nag hmo yog hnub Sunday ,kuv niam tau tag kev cia siab...thaum ntej mas kuv niam hais tias nws yuav kwv nws tus ntoo cuam lawv Yesxus qab...tab mam nws tau hais rau peb tias muab ib tug pog hmoob txawj txawj ua neeb tuaj saib nws tag es tus pog ntawv fiv fiv ib co yeem rau nws tag na nws pw tau ib hmos tsis hnov nws qhov mob cancer ntawv tom nws li txhua zaus lawm, tiam sis cov xib hwb tuaj thov ntuj tas rau nws no rov qab hnov nws tus mob ntawv tom nws dua...nws kom cov yau ua nrog nws nyob rho nws 500£ nqa mus rau tus pog ua neeb kom tuaj ua neeb kho nws no nasTiam sis kuv tsis kam ces kuv muab niam daim carte rho nyiaj nqa los tsev lawm, kuv tias ntiav nyiaj ua neeb kim tag npaum li, kuv mus hu Txiv Plig tuaj ua lub cim pleev kuv nyuam qhuav siv tag 40£ pub tus txiv plig xwb, kuv tsis pub los Txiv Plig twb tsis taij.
Peb txoj kev tso siab nyob rau ntawm Tswv Ntuj Huab Tais Yesxus xwb kuv tsis pub neerg tuaj ua neeb kho li ub li no tag tseem yuav muab peb kaus nyiaj thiab no mas kuv niam tu tu siab rau kuv li os.
Qhia nej sawv daws paub li no xwb, lub caij no peb tab tom nyuaj nyuaj siab los tseem muaj neeg tuaj ntxias peb tsis tseg kom ua li ub li no thiab os cov phoojywg sawv daws...tu siab tshaj.
Tsis yog kuv tsis hlub niam li niam xav es tsis pub tus pog ntawv tuaj ua neeb kho kuv niam, twb yog kuv hlub hlub kuv niam kawg li kuv thiaj tsis kam lawv ua neeb kho nws, vim peb twb paub tias tsis yog tim nws tus ntsuj plig , twb yog tim nws tus mob cancer, yog nais maum kho tsis tau lawm ces kawg Tswv Ntuj txiav li cas yuav li ntawv xwb no es thiaj li tsis kam leej twg ua Neeb kiag, vim Yesxus lub cev yog yam tshuaj zoo tshaj lwm yam lawm.
Tiam sis qee tsam zoo li yus cia li yuav qaug rau neeg kev ntxias li....