Maivxis 25th November 2009, 10:30 am
Nyob zoo Maiv Xis,
Kuv nyuam qhuav to taub hais tias Nom Tswb Yaj yog koj txiv no os... Thov txim tsis tau paub ua ntej ces pheej tsis tau hais dab tsi rau koj li... Kuv nrog koj tu siab txog koj txiv tau ncaim nej mus lawm os.... Ntshai koj niam nej sawv daws yeej tu tu siab kawg li... Yuav tsis paub hais tau li cas los thxawb nej lub siab kom zoo li os nawb. Tiam sis kuv mam li ho thov Tswv Ntuj hlub nej thiab pab nej xwb nawb....
Es nej pes tsawg leej viv ncaus nus muag naj?.... Nyaj nej sawv daws nyob ua ke Cholet thiab po?....Peb nyob deb deb ces tsuas hais tau lo lus qhuav qhuav xwb os nawb. Nej yog cov Hmoob Yaj thiab no, koj puas paub hais tias ntawm Hmoob, koj thiab TP Cwj Vuam Chiv neb yog nus muag los yog li cas os? ....[/quote]
Nyob zoo os , Tus niam laus Mim ,
Kuv thov ua koj tsaug os mog ,Kuv txiv nom tswb ces nws yog kuv txiv txawm os , Nws yog kuv txiv tus kwv kiag xwb os , Tab sis zoo li Nws hlub peb heev li es , Nws muaj kev nyuaj siab los puas yog zoo siab ces nws pheej hu tuaj rau peb cov nus muag xwb li os , es peb yeej pheej hu nws ua txiv no thiab os ,
Niam laus Mim koj hais txog kuv txiv nom tswb tsev neeg ces , Nws muaj 3 tug tub ho 2 tug ntxhais os ,Lawv puav leej muaj neej tag lawm os , Hos hais txog peb tsev neeg ces , kuv txiv lawv muaj 7 leej kwv tij os , kuj laus thiab xiam tag lawm , tsam no ces tshuav lawv 3 kwv tij lawm xwb , Es lub hlis no kuv txiv nom tswb ho los xiam lawm thiab ces , Tshawv kuv txiv thiab ib tug hlob lawm xwb os ,
Hos hais txog kuv tsev neeg ces , kuv niam thiab txiv nkawd muaj peb 9 leeg os , 5 tug viv ncaus hos 4 tuag nus os , Twb yog kuv yog tus ntxhais hlob thiab ces ho ua tau thiab ncauj rawm rawm na , Es kuv txiv nom tswb thiaj pheej hu kuv ua nws tus ntxhais xwb os ,Uas kuv thiab tsev neeg nrogg rau niam thiab txiv lawm nyob rau LYON os ,
Tsis ua li cas os mog , Nej twb nyob deb deb ua luaj li los nej tseem muab nej lub siab thiab lo lus tuaj txhawb peb lub zog thiab ma kuv zoo siab kawg li lawm os mog , Ua koj tsaug os , Niam laus ,
Yog lawm !!!! Hais ntawm hmoob ces , TP Cwjvuamchiv nws yog tub lawm os , nws hu peb ua phauj lawm nawb ,
Hos ntawm kuv niam kuv txiv lawv ces yog pog yog yawg lawm os ,
Niam laus Mim , Zoo siab tau paub koj hnub no os mog , Kuv yeej nrog maiv tooj Nyob ua ke es kuv yeej hnov koj lub npe lawm os tab sis yog tsis tau nrog koj tham xwb ,
Mam sib ntsib dua os .
Maivxis.