Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Copyright@2010 Hmong Roman Catholic / Pictures-all rights reserved, reproduction and copy prohibited _HMONG: USA,FRANCE,GUYANE,THAILANDE,VIETNAM,LAOS,CHINE...
Hnub no Hmoob ntuj qub qab mus plob mus plus tuaj txog peb lub zos Catholic cas siab yuav kaj lug Xav tias yog lawm leej twg rhawv ua cas yog peb me phooj ywg tuaj rhawv ua ntej lawm tuaj txog ntua lub zos nim nyob huv lis lias nyob kaj siab ntxiag lawm tiag tuaj txog ntua lub zos nim nyob huv lis si nyob kaj siab tas li Lub zos nim muaj ntau yam txuj txhua yam tsim nuj Lub zos nim muaj ntau yam ci txhua yam tsim nqi Me Maiv Paj Lug nim tias nws tsis dim tes los vim nws muaj hauj lwm ntau los leg Maiv Tooj los nim muaj ntau txoj hauj lwm pom lub tog zaum pliag puav los vim nws muaj hauj lwm ntau tuav
Hnub no Hmoob ntuj qub qab mus plob mus plus tuaj txog peb lub zos Catholic cas siab yuav kaj lug Xav tias yog lawm leej twg rhawv ua cas yog peb me phooj ywg tuaj rhawv ua ntej lawm tuaj txog ntua lub zos nim nyob huv lis lias nyob kaj siab ntxiag lawm tiag tuaj txog ntua lub zos nim nyob huv lis si nyob kaj siab tas li Lub zos nim muaj ntau yam txuj txhua yam tsim nuj Lub zos nim muaj ntau yam ci txhua yam tsim nqi Me Maiv Paj Lug nim tias nws tsis dim tes los vim nws muaj hauj lwm ntau los leg Maiv Tooj los nim muaj ntau txoj hauj lwm pom lub tog zaum pliag puav los vim nws muaj hauj lwm ntau tuav
Koj tuaj lov! Zoo siab koj nyob deb li deb sab ntuj nraum ub los koj tseem tuaj txog peb vaj peb tsev thiab. Tuaj txog, vaj tseev nyob tshiab dab tsi los tsis txawm peem, los koj tseem tuaj hais los lus zoo lus txhawb zog rau peb muaj siab tuaj zog thiab ua koj taus ntau. KOj yog tus nyob txawm chaw, yog koj tuaj txog peb lawm, peb yuav muaj chaw vam koj ntau.
Kuv lam tso koj tus duab nov ua Avatar seb koj puas nyiam? Yog tsis nyiam nov ho muab tus duab uas koj xav tso tuaj rau kuv, kuv mam tso dua.
Kuv tso rau koj lawm, tab sis yog koj xav hloov ces koj mus hauv "Profil" koj saib ntawm Avatar ces koj hloov xwb los tau. Yog koj xav tso Signature ces koj mus tso rau ntawm Signature xwb. Yog muaj dab tsi tsis to taub los nug tau, txhob ua siab deb.
Nyob zoo os Admin
Ua tsaug ntau os, cov phooj ywg zoo tseem txais kuv tuaj nrog nej sib poog nyob mus puag npoo Los ua nej ib leej phooj ywg ncaj nyob mus kom kaj Tus neeg zoo nyob txog qhov twg los luag yeej tsis nroo Tswv ntuj yeej muab koob muab hmoov Tus neeg coj tus txawm nyob qhov twg los yeej muaj phooj ywg ua ntu zus Nyob deb deb ib sab ntuj ib hmos ob tog tsaus los yeej yuav tuaj kom txog Thiaj zoo lub siab vim peb lub zos Hmoob Catholic yog ib lub zos muaj koob nto npe yuav nyob mus muaj meej txheej dhau txheej
Zoo siab tos txais koj tus ua kwv tuaj tsham txog Hmongcatholique lub tsev kaj siab, zoo siab tias koj tuaj fim peb nrog koj tej txuj zoo muaj nuj nqis rau peb sawv daws tau paub thiab. Vam tias yuav tau ntsib koj ntxiv.....
Zoo siab tos txais koj tus ua kwv tuaj tsham txog Hmongcatholique lub tsev kaj siab, zoo siab tias koj tuaj fim peb nrog koj tej txuj zoo muaj nuj nqis rau peb sawv daws tau paub thiab. Vam tias yuav tau ntsib koj ntxiv.....
Nyob zoo XH. Npuagtub
Zoo siab ua nej sawv daws txais tos kuv tuaj nrog nej sib pauv tswv yim, Luag tias ib rab tej tsa txuj tus muaj zoo txuj los peb yuav tau kawm ntawm nws , sib cog qhia sib cog kawm peb yuav qhov zoo qhov ncaj qhov yog qhov tseeb peb lub koom txoos thiaj nyob mus nto moo.
Thov txim ntau uas hauj lwm ntau me ntsis lawm, tav nov twb tsis tau los hu koj ib los. Zoo siab koj tseem muaj lub siab zoo tuaj nrog peb sib nug moo. Ua tsaug rau koj lub siab loj tseem tuaj nrog peb koom npoj. Koj yog tus nyob deb, peb yuav vam txog koj npab ntev Koj yog tus nyob tom qab, peb xav mloog koj tham lub neej qub qab
Ua li koj puas muaj xov txog Tsev Hmoob Ntseeg Catholique nyob Los Tsuas teb rau peb paub me ntsis thiab? Peb xav paub txog lawv kev coj, kev koom siab thiab lub Koom Txoos nyob li cas rau li cas? Yog koj paub thiab no zoo siab yuav txais tos nug lawv moo txhua lub sij hawm.
Thov txim ntau uas hauj lwm ntau me ntsis lawm, tav nov twb tsis tau los hu koj ib los. Zoo siab koj tseem muaj lub siab zoo tuaj nrog peb sib nug moo. Ua tsaug rau koj lub siab loj tseem tuaj nrog peb koom npoj. Koj yog tus nyob deb, peb yuav vam txog koj npab ntev Koj yog tus nyob tom qab, peb xav mloog koj tham lub neej qub qab
Ua li koj puas muaj xov txog Tsev Hmoob Ntseeg Catholique nyob Los Tsuas teb rau peb paub me ntsis thiab? Peb xav paub txog lawv kev coj, kev koom siab thiab lub Koom Txoos nyob li cas rau li cas? Yog koj paub thiab no zoo siab yuav txais tos nug lawv moo txhua lub sij hawm.
Nyob zoo Maiv Tooj
Nws yeej muaj hauj lwm ntau txhua yam muaj chaw rau Kav tsij leg nws tej num thaum khoom li los nug txhua yam nws ua thiaj muaj txhua txhua yam nws pib thiaj tau sib ntsib Hmoob ntuj qub qab nyob deb tsis paub dab tsi mam li tuaj nrog nws thiab cov phooj ywg pauv tswv yim kom txhua yam muaj meej mus txheej dhau txheej.