Maiv Tooj wrote:
Maiv Paj Lug,
Cov tshuaj qhov ncauj tawm nov yog nroj qus nyob rau sab ntuj qub qab xwb, tab sis tim no mas yuav tsum ua yub zoo zoo mam cog xwb thiaj li tau. Cov noob me me luaj lub qab koob me xwb. Muaj ib txhia neeg mas thaum twg nws chim siab los ntswv siab me me xwb mas nws qhov ncauj tawm, tej thaum mas tsis tawm ntawm qhov ncauj, tab sis tawm ntawm lub ncauj qhov twv, yog muaj kev zoo siab kiag mas cia li zoo kiag lawm, yog qhov kev chim siab loj ntxiv mas nws yuav nyiaj mob li 5-6 hnub mam li zoo. Cov tshuaj nov, tawm ntawm qhov ncauj los zoo, tawm ntawm qhov twv lo yeej zoo li. Yog ib cov tshuaj uas zoo tiag tiag li...Hahahah...! Hnub i kuv twb yuav xaws ib lub hnab nqa tuaj rau koj no tab sis maj maj ces tsis nco qab lawm. Thaum nyoos ces muab de los xuab xuab hnia xwb. Peb teb chaws no, ntuj tsaug loj heev ces thaum loj thiab laus lawm ces muab de los ziab qhua, xaws tej lub me nyuam hnab ntaub ntim, thaum twg yus qhov ncauj pib tawm ces koj muab los hnia hnia ib pliag xwb ces cia li ploj lawm...
Wow....zoo npaum nod diam ntag!!!.....yog li mas koj yuav tsum tau muab ib qho rau kuv khaws ua tshuaj nawb, thiab yog xa tau no sim xa me me noob rau kuv cog seb puas muaj hmoo thiab os, sib faib cog los yeej noob, thaum leej twg ua tu noob lawm tus tov thiaj tshuav, tiam sis xyov kuv puas muaj hmoo cog tshuaj li koj es, vim tias kuv tes tsis tshuam ntsuab na